Archive for October, 2012

Historik i Lojrave Mesdhetare

Lojërat Mesdhetare Lojrat Mesdhetare, organizohen çdo katër vjet dhe janë ngjarja më e madhe sportive për vendet e Pellgut të Mesdheut pas Lojrave Olimpike, duke mbledhur delegacionet sportive të Komiteteve Olimpike Kombëtare Mesdhetare anëtare të ICMG, dhe marrë pjesë në më shumë se 25 disiplina sportive. Këto lojëra i ofrojnë mundësi të rinjve nga tre kontinentet […]

Perfundon Kursi Teknik per Trajneret e Mundjes

Dje u mbyll  Kursi Teknik per Trajneret e mundjes i cili u zhvillua pergjate 10 diteve ne ambjentet e Testela Resort ne Tirane. Trajneret pjesemarres paten mundesine te trajnoheshin nga eksperti i Federates Boterore te Mundjes (FILA), i derguar ne Tirane per te drejtuar kete kurs z. Andon Shejtanov. Duhet theksuar se z. Shejtanov ka […]

Sistemi i Kualifikimit per LOR “Nanjing 2014”

SISTEMI I KUALIFIKIMIT SIPAS SPORTEVE PER LOJRAT OLIMPIKE RINORE “Nanjing 2014” Ne kuader te zhvillimit te Edicionit te dyte te Lojrave Olimpike Rinore Verore (LOR) te cilat do ti mirepresi qyteti kinez i Nanjing ne vitin 2014 (i shpallur qyteti fitues ne Sesionin e 122 te IOC ne Vankuver ne vitin 2010), Federatat Nderkombetare respektive te […]

LOJRAT OLIMPIKE RINORE 2014 Verore – Edicioni 2-te

  SISTEMI I KUALIFIKIMIT SIPAS SPORTEVE PER LOJRAT OLIMPIKE RINORE “Nanjing 2014” Atletike – Athletics / Boks – Boxing / Badminton -Batminton / Ciklizem – Cycling / Skerme – Fencing / Gjimnastike – Gymnastic / Mundje – Wrestling / Not – Swimming / Vozitje– Rowing / Beach Volley – Volejboll ne rere / Judo – Xhudo / Shooting – Qitje / Tenis – Tennis / Ping Pong – Table Tennis / Peshengrtije – Weightlifting / Taekwondo – […]

Filloi sot Kursi Teknik per Trajneret e Mundjes

Sot ne ambjentet e Testela Resort ne Tirane filloi zyrtarisht Kursi Teknik per Trajneret e Mundjes. Ne ceremonine e hapjes ishin te pranishem perfaqesues te Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, Federates Shqiptare te Mundjes, Eksperti i FILAs z. Andon Sheitanov si dhe me shume se 30 trajnere dhe specialiste te mundjes qe do te ndjekin kete […]

Eksperti i Federates Boterore te Mundjes z. Andon Sheitanov takim pune ne KOKSH

Sot ne mesdite, ne zyrat e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar, z. Andon Sheitanov, eksperti i delegua i FILA (Federata Boterore e Mundjes) per te drejtuar Kursin Teknik per Trajneret e Mundjes eshte pritur ne nje takim pune nga z. Stavri Bello, Sekretar i Pergjithshem i KOKSH. Ne takim ishin te pranishem edhe Presidenti  dhe Sekretari […]