Anetaret e Komitetit Ekzekutiv te KOKSH

KE_2013

Komiteti Ekzekutiv i KOKSH, ne baze te nenit 18 te Statutit te KOKSH perbehet nga Presidenti, Zv. Presidenti, Mbajtesi i Thesarit dhe 8 (tete) anetare te cilet zgjidhen nga Asambleja e Pergjithshme e KOKSH. Te zgjedhurit ne Asamblene e 17-te te Pergjithshme Zgjedhore te KOKSH, mbajtur me date 20 Shtator 2013, jane si me poshte:

 

Viron Bezhani foto

President

z. Viron Bezhani 

 

 gjergj_ruli

zv. President

z. Gjergj Ruli

 

Flobens Dilaveri

Mbajtes i Thesarit

z.  Flobens Dilaveri

Anetaret:

  1. z.Agron Cuka 
  2. znj. Ela Tase 
  3. z. Erald Dervishi   
  4. z. Gjergj Leqejza 
  5. z. Ilir Gusho 
  6. znj. Majlinda Pilinci 
  7. z. Skender Anxhaku
  8. z. Labo Çapo (zëvendëson z. Gezim Panariti)
Print Friendly

Comments are closed.