ANETARET E KOKSH

Anetaret e KOKSH

FEDERATA SHQIPTARE E ALPINIZMIT, FEDERATA SHQIPTARE E ATLETIKES, FEDERATA SHQIPTARE E BADMINTONIT, FEDERATA SHQIPTARE E   BASKETBOLLIT, FEDERATA SHQIPTARE E  BILARDOS, FEDERATA SHQIPTARE E BODYBULIDING, FEDERATA SHQIPTARE E BOKSIT, FEDERATA SHQIPTARE E BOWLING, FEDERATA SHQIPTARE E CIKLIZMIT, FEDERATA SHQIPTARE E DANCIT SPORTIV, FEDERATA SHQIPTARE E FUTBOLLIT, FEDERATA SHQIPTARE E GJIMNASTIKES, FEDERATA SHQIPTARE E GJUETAREVE DHE PESHKATAREVE, FEDERATA SHQIPTARE E GOLFIT, FEDERATA SHQIPTARE E HARKUT, FEDERATA SHQIPTARE E HENDBOLLIT, FEDERATA SHQIPTARE E HIPIZMIT, FEDERATA SHQIPTARE E KARATES, FEDERATA SHQIPTARE E  LOJES BRIDGE, FEDERATA SHQIPTARE E MUNDJES, FEDERATA SHQIPTARE E NOTIT, FEDERATA SHQIPTARE E  PESHËNGRITJES, FEDERATA SHQIPTARE E PING PONGUT, FEDERATA SHQIPTARE E QITJES, FEDERATA SHQIPTARE E RADIO AMATORIZMIT, FEDERATA SHQIPTARE E SHAHUT, FEDERATA SHQIPTARE E  SKERMES, FEDERATA SHQIPTARE E SKISË, FEDERATA SHQIPTARE E SPORT PER TE GJITHE, FEDERATA SHQIPTARE E   TAEKWONDOS, FEDERATA SHQIPTARE E TENISIT, FEDERATA SHQIPTARE E VOLEJBOLLIT, FEDERATA SHQIPTARE E XHUDOS, FEDERATA SHQIPTARE E VARKAVE ME VELA, KOMITETI OLIMPIK SPECIAL SHQIPTAR, KOMITETI OLIMPIK RAJONAL DIBER, KOMITETI OLIMPIK RAJONAL ELBASAN, KOMITETI OLIMPIK RAJONAL KORÇE, KOMITETI OLIMPIK RAJONAL KUKES, KOMITETI OLIMPIK RAJONAL LEZHE, KOMITETI OLIMPIK RAJONAL VLORE, SHOQATA AUTOMOBILE CLUB ALBANIA, SHOQATA E AERONAUTIKËS SHQIPTARE, SHOQATA E ZHTESVE (BLU – SUB), SHOQATA SPORTIVE STUDENTORE, KOMITETI PARAOLIMPIK SHQIPTAR.

ANETAR ME TIT.INDIVIDUAL:  ADRIATIK META, ARBEN ALIMEHMETI, GENC BOGA, GEZIM PANARITI, ILIR GUSHO, MAJLINDA PILINCI, POLIKSENI GORISHTI, ROBERT MANE, ILIA GAXHO, SOKOL MORINA,

2 SPORTISTE OLIMPISTE

Print Friendly

Comments are closed.