Lojerat Mesdhetare te Plazhit – Pescara 2015

BEACH HANDBALL ING BEACH SOCCER. manuale definitivo ING BEACH VOLLEY manuale definitivo ING BEACH WRESTLING ING

Historik i Lojrave Mesdhetare

Lojërat Mesdhetare Lojrat Mesdhetare, organizohen çdo katër vjet dhe janë ngjarja më e madhe sportive për vendet e Pellgut të Mesdheut pas Lojrave Olimpike, duke mbledhur delegacionet sportive të Komiteteve Olimpike Kombëtare Mesdhetare anëtare të ICMG, dhe marrë pjesë në më shumë se 25 disiplina sportive. Këto lojëra i ofrojnë mundësi të rinjve nga tre kontinentet […]