Edicioni i pare i Lojrave Europiane

  Fakte teknike te sporteve ne te cilat do te marre pjese Shqiperia ne Lojrat Europiane Aquatics – Swimming Factsheet – / NOT Athletics factsheet-  / ATLETIKE  Boxing factsheet – BOKS Cycling – Road factsheet – / CIKLIZEM Judo factsheet – /  XHUDO  Karate factsheet – / KARATE Shooting factsheet – / QITJE Taekwondo.factsheet – / TAEKWONDO Wrestling factsheet – / MUNDJE   Sistemi […]

Historik i Lojrave Mesdhetare

Lojërat Mesdhetare Lojrat Mesdhetare, organizohen çdo katër vjet dhe janë ngjarja më e madhe sportive për vendet e Pellgut të Mesdheut pas Lojrave Olimpike, duke mbledhur delegacionet sportive të Komiteteve Olimpike Kombëtare Mesdhetare anëtare të ICMG, dhe marrë pjesë në më shumë se 25 disiplina sportive. Këto lojëra i ofrojnë mundësi të rinjve nga tre kontinentet […]

Sistemi i Kualifikimit per LOR “Nanjing 2014”

SISTEMI I KUALIFIKIMIT SIPAS SPORTEVE PER LOJRAT OLIMPIKE RINORE “Nanjing 2014” Ne kuader te zhvillimit te Edicionit te dyte te Lojrave Olimpike Rinore Verore (LOR) te cilat do ti mirepresi qyteti kinez i Nanjing ne vitin 2014 (i shpallur qyteti fitues ne Sesionin e 122 te IOC ne Vankuver ne vitin 2010), Federatat Nderkombetare respektive te […]

LOJRAT OLIMPIKE RINORE 2014 Verore – Edicioni 2-te

  SISTEMI I KUALIFIKIMIT SIPAS SPORTEVE PER LOJRAT OLIMPIKE RINORE “Nanjing 2014” Atletike – Athletics / Boks – Boxing / Badminton -Batminton / Ciklizem – Cycling / Skerme – Fencing / Gjimnastike – Gymnastic / Mundje – Wrestling / Not – Swimming / Vozitje– Rowing / Beach Volley – Volejboll ne rere / Judo – Xhudo / Shooting – Qitje / Tenis – Tennis / Ping Pong – Table Tennis / Peshengrtije – Weightlifting / Taekwondo – […]