OLYMPIC SOLIDARITY – World programmes 2013-2016

OLYMPIC SOLIDARITY World programmes 2013-2016 A – Athletes ATHLETES – INTRODUCTION 1 – Olympic Scholarships for Athletes – Sochi 2014 1.1 SOCHI 2014 – GUIDELINES 2 – Olympic Scholarships for Athletes – Rio 2016 2.1 RIO 2016 – GUIDELINES 3 – Team Support Grant 3.1 TEAM SUPPORT GRANT – GUIDELINES 4 – Continental Athlete Support […]

Mbështetje Financiare për Projekte viti 2016

  Rregullore per mbeshtetjen financiare 2016  Formular dorezimi dokumentacioni (Aneks 4) Formular Aplikimi (Aneks 1)  Formular Aplikimi _Aneks 1 Raport Teknik (Aneks 2)  Raport Teknik _Aneks 2 Raport financiar (Aneks 3) Raport financiar _Aneks 3          

Lista e substancave te ndaluara doping e miratuar nga WADA per vitin 2013

WADA-Prohibited-List-2013-EN WADA-Monitoring-Program-2013-EN WADA-Summary-Modifications-Explanatory-Notes-2013-List-EN

WADA – Publikohet lista e substancave te ndaluara per vitin 2013. Hyn ne fuqi ne date 1 Janar 2013

2013 Prohibited List available on WADA website September 26, 2012 Following approval by WADA’s Executive Committee on September 10, the 2013 List of Prohibited Substances and Methods is now available. Noteworthy changes to the List, which will come into force on January 1, 2013, include:

SOLIDARITETI OLIMPIK – PROGRAMET

SOLIDARITETI OLIMPIK Prezantim Solidariteti olimpik ka kenaqesine tju prezantoje “Udhezuesin per Programin e Komiteteve Olimpike Kombetare” per planin 4-vjecar 2009-2012. Keto dokumente jane perpunuar ne vijim te takimit te Komisionit te Solidariteti Olimpik, i cili u zhvillua ne 8 Tetor ne Akapulko, gjate te cilit u aprovuan programet dhe buxheti per kater vitet e ardhshme. […]

NJOFTIM – Kurse Trajnimi per Trajnere

Thirrje Federatave Sportive anetare te KOKSH per Aplikim “Kurse Trajnimi per Trajnere” Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar ju njofton se në kuadër të zhvillimit dhe rritjes së cilësisë sportive në vend, KOKSH ka ndërtuar një platformë për ti ardhur në ndihmë federatave sportive që të rrisin kapacitetet e tyre të  burimeve njerëzore që kontribuojnë në fushën […]