Archive for September, 2013

Sporti dhe Gjuha Angleze

  Me pjesemarrjen e perfaqesuesve te 6 federatave sportive startojne sot kurset e organizuara ne kuader te Projektit “Sporti dhe gjuha angleze”, iniciative e KOKSH ne bashkepunim me British Council. Pjesemarresit jane trajner, sportiste dhe drejtues te federatave. Ne pranine e perfaqesuesve te British Council dhe drejtuesve te KOKSH, Anetar te Komitetit Ekzekutiv , Drejtues […]

Mbledhje e KE 23.09.2013

Komiteti Ekzekutiv i ri i KOKSH i mbledhur sot në mbledhjen e tij te parë, datë 23 Shtator 2013, ora 16.00, diskutoi ceshtjet sipas rendit të mëposhtëm të mbledhjes Rendi Ditës Kerkesa per takim zyrtar me Ministren e Arsimit dhe Sporteve, me Ministrin e Shendetesise, Ministrine e Mbrojtjes , Federatat Sportive dhe Universitetin e Sporteve. […]

Asambleja e KOKSH zgjedh organet drejtuese per mandatin 2013-2016

Sot në ambjentet e Hotel Tirana International, u zhvillua Asambleja e 17-të e Përgjithshme Zgjedhore e  Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar. Sipas rendit të ditës Presidentja në detyrë znj. Ela Tase përshëndeti anëtarët pjesëmarrës dhe të ftuarit. Si pjesë e protokollit të asamblesë anëtarët respektuan dëgjimin e Himnit Kombëtar dhe atë Olimpik. Me propozim të Komitetit […]

Mbledhja e fundit e Komitetit Ekzekutiv te KOKSH

Dje ne zyrat e KOKSH, Komiteti Ekzekutiv i tij ka zhvilluar mbledhjen e tij te fundit. Ceshtjet per diskutim ishin mbi procedurat dhe marrjen e masave per organizimin e Asamblese se 17-te te Pergjitheshme Zgjedhore te Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar. Asambleja e 17-te e Pergjithshme Zgjedhore e Komitetit Olimpik Kombetar Shqiptar e Premte, 20 Shtator […]