DEKLARATE – Qendrimi i KOKSH per rastet e fundit doping ne sportin Shqiptar

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar del me kete Deklarate per Shtyp me nje qendtrim shuem te prere ndaj situatës se krijuar javën e fundit, me 3 raste e dopingut në sportin e peshëngritjes, sidomos kur bëhet fjalë për 3 peshengrites, fitues të medaljeve Botërore dhe Europiane. Për këtë arsye, Komiteti Ekzekutiv i KOKSH i kërkon me […]

Photos

Sporti për Zhvillim në Burrel Sporti për Zhvillim në Farkë

Mbledhje e Komisionit Teknik te KOKSH

Sot, ne date 17 Shkurt 2012, Komisioni Teknik i KOKSH zhvilloi mbledhjen e tij te radhes. Nder pikat per diskutim ne kete mbledhje ishte shqyrtimi i kerkeses se Federates Shqiptare te Peshengrtijes e cila ka kerkuar ndryshimin e burses Olimpike per sportiste nga sportisti Erkand Qerimaj tek sportisti Hysen Plaku. Ne mbledhje mori pjese edhe […]

Vodafone Albania, a New General Sponsor of Albanian National Olympic Committee

Tirana 7 February 2012: National Olympic Committee of Albania and Albanian Team that will represent Albania Summer Olympic Games “London 2012” as well as the Mediterranean Games “Mersin 2013” shall now have a strong support from Vodafone Albania. From the beginning of this year and for a two year period Vodafone will be the new […]