Lojerat Mesdhetare – Tarragona 2018

  Lojërat Mesdhetare Tarragona 2018, Edicioni i XVIII Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare( ICMG) zgjodhi Tarragonën si qytetin mikpritës të Lojërave Mesdhetare në 2018. Lojërat do të zhvillohen nga 22 Qershor deri më 1 Korrik 2018 në 16 zona të dedikuara dhe do të përfshijë 33 disiplina sportive, 4.000 sportistë nga 26 kombësi të ndryshme, […]

Tre sportiste do te perfitojne nga Bursat Olimpike per Lojerat Olimpike Dimerore Pyeongchang 2018

BURSAT OLIMPIKE DIMËRORE Në ambientet e KOKSH u zhvillua ceremonia e  nënshkrimit të Bursave Olimpike Dimerore për sportistët që synojnë pjesëmarrjen në Lojërat e ardhshme Olimpike Dimërore PYEONGCHANG 2018. Programet e bursave u nënshkruan me sportistët: Erjon Tola, Suela Mëhilli Marsel Biçoku Lojërat Olimpike dimërore janë më përzgjedhëse në disiplinat sportive ndaj dhe përfaqësimi i […]

Posterat e Ekipit Olimpik Shqiptar “Rio 2016”

LUIZA GEGA – Atletike (3000m/pengesa) IZMIR SMAJLAJ – Atletike (Kercim se gjati) NIKOL MERIZAJ – Not (100m Stil i lire) SIDNI HOXHAJ – Not (50m Stil i lire) BRIKEN ÇALJA – Peshengritje (69 kg)

Te dhenat per pjesemarresit ne Lojerat Europiane “Baku 2015”

Njoftim per pjesemarresit ne Lojerat I-ra Europiane “Baku 2015” Ju informojme se KOKSH ka pregatitur formularet e meposhtem online te cilet duhet te plotesohen me te dhena nga sportistet dhe nga trajneret qe do te marrin pjese ne Lojera. Keto te dhena kerkohen nga Komiteti Organizator i i Lojerave si dhe do te perdoren per botimin e broshures perfaqesuese […]

Teste Doping perpara vajtjes ne Baku 2015

Sot ne date 8 Maj 2015, ne prag te pjesemarrjes se Shqiperise ne Lojerat Europiane “Baku 2015”, KOKSH i ka kerkuar  Komisionit Kombetar Antidoping qe funksionon brenda Ministrise se Arsimit dhe Sporteve qe te kryeje 6 teste per sportistet qe do te marrin pjese ne keto Lojera. KOKSH i ka paraqitur lisen e Ekipit pjesemarres dhe perzgjedhja e sportisteve do te […]