DITA OLIMPIKE 2012 – QARKU GJIROKASTER

Diten e Premte date 18 Maj 2012, ne qytetin e Gjirokastres organizohet Dita Olimpike 2012. Aktiviteti fillon ne oren 10.00 dhe per te gjithe ata qe jane te interesuar te jene pjesemarres ne krosin qe do te zhvillohet dhe aktivitete te tjera, vendi i zhvillimit do te jete pergjate bulevardit kryesor.

Print Friendly

Comments are closed.