IOC zgjedh tre Qytetet Kandidate për Lojrat Olimpike 2020

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar në mbledhjen e Bordit Ekzekutiv të tij mbajtur dje në Quebek të Kanadasë njofton se ndër 5 qytetet aplikante për të pritur Lojrat Olimpike Verore 2020 janë përzgjedhur vetëm tre të cilat tashmë do të jenë qytete kandidate dhe ato janë:

Stambolli (Turqi), Tokjo (Japoni) dhe Madrit (Spanjë). Ndërsa qytetet e tjera aplikante të cilat nuk arritën provën duke mos u përzgjedhur nga Bordi Ekzekutiv i IOC Baku (Azerbajxhan) dhe Doha (Qatar).

Print Friendly

Comments are closed.