KOKSH mirenjohje per mbeshtetesit e paralimpistit Haki Doku

Komiteti Olimpik Kombetar Shqiptar i jep targetat e Mirenjohjes z. Roberto Rancilio, Administratori i Klubit Sportiv Rancilio , Parabiagio dhe z. Vittorio Bonnissi-trajneri per Kontributin e dhene ne mbeshtetje te sportistit Paralimpik z. Haki Doku, si sportisti i pare shqiptar qe ka marre pjese ne Lojerat Paralimpike Londer 2012.

Print Friendly

Comments are closed.