Konvente mbi Manipulimin e Kompeticioneve Sportive

Keshilli i Europes zhvilloi ne date 18 Shtator 2014 ne Magglingen te Zvicres,  Konferencen e 13-te te Ministrave pergjegjes per Sportin.

Axhenda e konferences ishte:

  • Korrupsioni ne qeverisjen e sportit
  • Problemet aktuale te politikave te bashkepunimit sportiv  Pan Europian
  • Frimosja e Konventes mbi manipulimin e kompeticioneve sportive nga 15 shtete:

Armeni, Azerbajxhan, Bullgari, Danimarke, Finlande, Gjeorgji, Gjermani, Greqi, Lituani, Mali i Zi, hollande, Norvegji, Rusi, Serbi dhe Zvicer.

Kliko per ta shkarkuar

Pages from Flyer-Convention-on-manipulation-of-competitions_EN

Print Friendly

Comments are closed.