Leter Urimi

Federatës Futbollit të Kosovës

Komitetit Olimpik Kombëtar të Kosovës

 

I Nderuar z. President i FFK,

I Nderuar z. President i KOKK,

Të dashur miq,

Në emër të Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar ju përcjell urimet më të mira për lajmin e  marrë pas vendimit të  FIFA-s që kombëtarja e Kosovës në futboll të zhvillojë ndeshje miqësore ndërkombëtare. Ishte një kënaqësi e vecantë për ne, pasi duke qenë në dije të përpjekjeve të sportit Kosovar, që të bëhej e mundur  një hap i tillë i madh dhe i rëndësishëm për Republikën e Kosovës.

Atë që sportistët kosovarë e kanë treguar me përpjekjet e tyre gjithë këto vite, urojmë që shumë shpejt ky vendim ti hapë dyert dhe mundësitë që të afirmohen në arenën ndërkombëtare.

Me respekte,

 Stavri Bello

Sekretar i Përgjithshëm

Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar

Print Friendly

Comments are closed.